6.7. Office and Parkhouse - GMS

GMS

6.7. Office and Parkhouse

6.7. Office and Parkhouse

Новата катна гаража со деловен простор се наоѓа во епицентарот на Скопје, веднаш до Народниот театар и Музејот на холокаустот. Современиот дизајн започнува од наклонет спирален паркинг систем, кој интегрира во себе деловен простор и создава различни волумени.

Автор: Ѓорѓи Мојсов, Елизабета Дурлевиќ
Соработници: Оливија Мојсова
Година на проектирање / изведба: 2011/2014

e

a

d

b

c

DSC08606_zps0tzo0fws

2015_09_05_14_45_19

27x4if6

6z1mb9