Аксесорис - GMS

GMS

Аксесорис

Аксесорис

АКСЕСОРИС

Колекција на едноставни држачи за вазни од плексиглас и вазни од различни садови од лабараториска опрема. Монтажа: Држачите се монтираат на ѕидот, едноставно , само со два штрафа. Лесни се за монтажа, транспорт и оддржување.