GREEN BOOK HOTEL - GMS

GMS

GREEN BOOK HOTEL

GREEN BOOK HOTEL

Концепт дизајн за новата атракција во Либија, три хотелски кули поставени на вештачки создаден остров, споени со голем влезен хол и други јавни функции во приземјето под површината на островот. Хотелот исто така содржи и приватно пристаниште и плажи за посетители

Автор: Ѓорѓи Мојсов
Соработници: Оливија Мојсова, Елизабета Дурлевиќ
Година на проектирање/изведба: 2008/2015
Локација: Либија

2

1

3