lePESSA - GMS

GMS

lePESSA

lePESSA

lePessa има вкупно 3.500 м2 деловен простор, висина од 28 метри и 8 нивоа над земја, поткровје, како и 2 подземни паркинг нивоа. Локацијата е во самото срце на градот, веднаш до “Плоштад Македонија”. Дизајнот на објектот создава две бранови кои се преклопуваат во средината и го истакнуваат главниот влез во објектот. Идејата е комплетирана со специфични фасадни материјали и интересно осветлување.

Автор: Ѓорѓи Мојсов
Соработници: Оливија Мојсова
Година на проектирање: 2009
Локација: Мал Ринг, Скопје

0

1