Ротациона лежалка со двојна функција - GMS

GMS

Ротациона лежалка со двојна функција

Ротациона лежалка со двојна функција

РОТАЦИОНА ЛЕЖАЛКА СО ДВОЈНА ФУНКЦИЈА

Проектирање на парче мебел со двојна функција-трпезариска маса и лежалка за читање. Користени материјали: метална конструкција прекриена со високосјаен медијапан МДФ. Душекот на делот за лежење е тапациран со еко кожа во зелена боја. Ногарките на објектот, во исто време служат и за чување на столиците. Менувањето на функциите е со едноставна мануелна ротација. Димензии: H / L / D – 145/300/80.