VANE shopping+residential - GMS

GMS

VANE shopping+residential

VANE shopping+residential

Голем комплекс составен од јавни простории и станбен дел во строгиот центар на Гевгелија. Трговскиот центар со голема продавница за намирници и пропратни функции се наоѓа во приземјето, угостителскиот дел на првиот кат, додека над нив се наоѓаат станбени единици на неколку нивоа. Паркингот е решен на 2 подземни нивоа.

Автор: Ѓорѓи Мојсов, Оливија Мојсова
Година на проектирање / изведба: 2013/2014
Локација: Гевгелија

02

16