ZIGZAG - GMS

GMS

ZIGZAG

ZIGZAG

Салон за мебел лоциран на една од клучните влезови во Скопје, покрај главниот автопат. Дизајнот со изротирани екрани им овозможува на возачите, како и на пешаците динамичен поглед на изложениот мебел. Големите прозорци кои се отвораат по централната вертикална оска, создаваат уште подинамична фасада.

Автор: Ѓорѓи Мојсов
Соработници: Оливија Мојсова
Година на проектирање: 2009
Локација: Скопје

2

1