ZIGZAG - GMS

GMS

ZIGZAG

ZIGZAG

Деловен објект сместен во строгиот центар на градот. Фасадата е транспарентна и разиграна, стакло и алкобонд во комбинација со тула

Автор: Ѓорѓи Мојсов
Соработници: Оливија Мојсова
Година на проектирање / изведба: 2014/2016
Локација: Центар, Скопје

densko

02

03

01

04