Срѓан Дурлевиќ - GMS

GMS

Срѓан Дурлевиќ

Дипл. Инг. Ш. Срѓан Дурлевиќ
Роден 1983 во Скопје
Студии:
· Шумарски факултет, отсек Озеленување и Унапредување на Животната Средина- Скопје, 2002– 2009
Работа:
· Пејзаж дизајн проектант во ГМС–Скопје, 2009 -
Контакт:

e-mail: durlevicsrgan@yahoo.com
тел.: +389 70 341 239